Kävimme kesällä lomareissulla Orivedellä katsomassa hyvin pitkälti samanlaista taloa Mirvan ja Heikin luona, kiitokset vielä heille talonsa esittelystä! Heidän talonsa on muuten myynnissä. ;) http://www.mirvanjaheikintalo.com 

 

1005639.jpg

Meidän talomme tulee olemaan aikalailla samannäköinen, mutta peilikuva. Ulkoväriksi tulee kaavan vaatima okra (sävy Peltola nro:16 Tikkurilan Kaunis Koti-värilastuista, mutta valkoisilla ikkunanpokilla)

1005659.jpg

Pohjapiirroksetkin vastaavat heidän talonsa piirroksia, paitsi ovat peilikuvina. Alakertaan tulee lisäksi taloon liitetty varasto n.5m² saunapäätyyn. Meille ei myöskään tule parveketta yläkertaan. Tässä malliksi heidän kuvansa:

Alakerta 2h, k, khh, s, kph, wc

1005641.jpg

Yläkerta 3mh, wc, vh

1005642.jpg

Eli tällainen talo meille olisi ensi marraskuussa tulossa. Toivomme, että saisimme talon jo aikaisemminkin, tämäkin on mahdollista peruutusajalla eli toivotaan parasta! Olemme nimittäin muuttamassa keväällä anopin luo asumaan pesueemme kanssa, sillä kerrostaloasuntomme on laitettava myyntiin ja päästävä lähemmäs tulevaa asuinaluettamme vanhemman poikasemme aloittaessa koulun ensi syksynä. Äitiä jännittää jo valmiiksi miten kaikki tulee menemään... enkä malttaisi millään odottaa, että pääsemme vihdoin omaan Kotiin!